Безпрофилно остъкляване – красиво и практично решение за терасата

Винаги сте мечтали за спокойни сутрини, в които да се наслаждавате на кафето си и на прекрасната гледка от терасата Ви? И почти сте ги постигнали, остава само…

Да, онези досадни профили на прозорците, които отдалечават мечтата Ви от реализация в пълния ѝ потенциал.

Е, от ПРОБИЛД сбъдваме мечти. И във Вашия случай те се наричат безпрофилно остъкляване на терасата. Иновативно решение, което Ви позволява да постигнете пълното съвършенство на Вашата тераса или балкон.

безпрофилно остъкляване

Освен че този вид остъкляване е изключително стилно и естетически красиво решение, то е и много по-практично от обикновеното.

Сгъваемите системи позволяват 100% отваряемост на остъкленото пространство, както и лесно почистване – независимо дали отвътре или от външната страна. По този начин, освен че нищо вече не Ви спира да се любувате на прекрасната си гледка, си осигурявате перфектна хигиена по всяко време.

Пуснете светлината в дома си с безпрофилно остъкляване

Липсата на профили допринася за притока на повече слънчева светлина, така важна за нашето добро настроение.

Светлината променя всяко помещение и го изпълва с живот, като създава усещане за свобода и оптически разширява остъкленото пространство.Благодарение на своята уникална функционалност, безпрофилната система предпазва от различни атмосферни влияния и най-вече от неприятния конденз.

По този начин можете да се възползвате от терасата си през цялата година, без да се притеснявате от ниските температури.

Безпрофилното остъкляване е разработено така, че да покрива всички стандарти за сигурност и безопасност.

А ако терасата Ви е в близост до улицата, системата е Вашата протекция срещу нежелани натрапници.

Естетически издържана и осигурена, тя е съобразена с всички препоръки на Закона за етажната собственост.

Доверете се на ПРОБИЛД и превърнете терасата си в светло райско кътче за почивка или посрещане на гости. Изборът е изцяло Ваш, а за перфектната реализация разчитайте на нас.

Потърсете ни за безпрофилно остъкляване на терасата още днес!