Защо да изберете безпрофилно остъкляване

Как да се възползвате максимално от пространството на балкона си по всяко време на годината? Модерното безпрофилно остъкляване е прекрасна опция с множество преимущества, първото от които е безспорната естетика на това решение. Все повече хора се спират на тези системи за остъкляване на балкони, офис площи, веранди, разнообразие от заведения, красиви зимни градини и басейни. Те носят удобство, комфорт, широта на гледката, като в същото време са активна пречка пред всеки, който реши, че може неправомерно да влезе в собствеността Ви.

безпрофилно остъкляване

Това е решение, което показва стил и Ви позволява да се наслаждавате на гледката от балкона си без да Ви пречат досадните профили на прозорците. Нашето безпрофилно остъкляване има 100% отваряемост на остъклените пространства, компактно прибиране на стъклата до незабележимост. Липсата на профили Ви осигурява достъп до повече слънчева светлина, въздух и широта на погледа.

Безпрофилно остъкляване – широта и безкрайни опции

Това е система, която в пълна степен ще удовлетвори стандарта Ви за чистота – осигурявате си достъпен начин за почистване както на вътрешната, така и на външната част от стъклата и забравяте за опасните акробатики при почистването на замърсените площи. Нещо повече – системите не задържат конденз, предпазват от дъжд, силен вятър, навявания на сняг и замърсявания от прах и друга градска мръсотия.

Закалените или ламинирани стъкла с 6 до 12 мм. дебелина безпроблемно издържат на екстремни атмосферни условия. Стъклата в първокласното безпрофилно остъкляване са изработени така, че се чупят на безопасни малки парчета и Ви предпазват от инциденти. Благодарение на сгъваемите части, които могат да бъдат плъзгащи, отваряеми или висящи, не нарушавате архитектурата на сградата. В тези системи водещите релси са изработени от неръждаема стомана или от здрав алуминий, а уплътнителите са безцветни силиконови.

Всичко това Ви позволява да се възползвате максимално от панорамата от дома или работното Ви място, а изборът на коя страна да се прибират стъклата позволява всякакви индивидуални решения.