Какви външни ролетни щори да изберем?

Външните ролетни щори са все по-предпочитан избор за частни домове и корпоративни сгради, най-вече заради способността им да предпазват от атмосферните влияния и да допринасят за термоизолацията. По този начин те намаляват значително сметките за отопление и климатизация. Също така изолират светлината и предпазват помещенията и мебелите от вредното влияние на слънчевите лъчи. Не на последно място в списъка с предимства се нарежда и естетически красивия детайл, която добавят към сградата.

Трябва да знаем, че разликата във външните ролетни щори се състои най-вече в начина на монтаж. ПРОБИЛД предлага на своите клиенти избор между няколко вида външни ролетни щори в зависимост от материала и начина на монтаж. Всеки от тях може да се управлява лесно посредством табакера или манивела, или през електрически двигател, направляван от дистанционно или бутон.

външни ролетни щори

ВЪНШНИ РОЛЕТНИ ЩОРИ ЗА ЧЕЛЕН МОНТАЖ

Произведени от алуминий, който е изключително устойчив на надраскване и удари и притежава антикорозионна защита. Издържат както на изключително високи температури, така и на замръзване, без да се деформират. Предлагаме и комбинирани щори за външен челен монтаж, произведени от алуминий и PVC за още по-голяма сигурност. И двата вида притежават отлични термоизолационни качества.

ВЪНШНИ РОЛЕТНИ ЩОРИ ЗА ВГРАДЕН МОНТАЖ

Щорите с такъв тип монтаж са подходящ вариант за нови сгради или при предвиден основен ремонт със смяна на прозорците. Изградени са от солидна PVC кутия, а алуминиевите ламели са с пълнеж от полиуретанова пяна. Вграждат се във фасадната стена при монтажа на самия прозорец и остават скрити.

Всички видове щори за външен монтаж притежават предимства, но ако се колебаете в избора на най-подходящите за Вашата сграда, можете да се свържете с ПРОБИЛД. Ние ще Ви окажем съдействие при вземането на правилното решение, както и в осъществяването на монтажа в гарантирано кратък срок.