Какви са предимствата на ПВЦ дограма Aluplast?

Марката Aluplast се е утвърдила като една от най-добрите в света в производството на прозоречни системи. Ние, от ПРОБИЛД, вярваме, че заедно ще отворим прозорците към бъдещето, като предоставим на идните поколения най-добрата топлоизолация, безопасност, сигурност, уникален дизайн и много други иновативни характеристики. Имайки предвид, че PVC дограма Aluplast e от най-добрите, трябва да се запитаме какви са предимствата от монтирането ѝ в нашите домове.

 

дограма Aluplast

Предимства на ПВЦ дограма Aluplast

 

Шумоизолация

PVC дограма Aluplast е снабдена с функция за поглъщане на звука от 25 децибела, която може да намали шума многократно.

Енергоспестяване

Прозорците Aluplast са известни със своите топлоизолационни рамки. Тази усъвършенствана функция ни помага да останем на топло през зимата и не пропуска топлина вътре през лятото. По този начин прозоречните системи Alupast, подходящи за всеки тип метеорологичен сезон в страната, подпомагат пестенето на енергия.

Дизайн

ПВЦ дограма Aluplast се произвежда с помощта на съвременни технологии, които позволяват на ПРОБИЛД да предложи подходящ уникален и елегантен дизайн, който не нарушава визията на Вашия дом и е идеално допълнение към неговия интериор и екстериор.

Рециклиране

PVC дограма Aluplast е произведена от материал, който може да се рециклира на 100%, в резултат на което се превръща в един от най-екологичните и предпочитани варианти от много страни по света.

Прозоречни системи Aluplast от ПРОБИЛД

Накратко, PVC прозорците Aluplast могат да ни бъдат от полза в различни отношения и да ни осигурят здравина и издръжливост за дълъг период от време, а поддръжката им е сравнително евтина и лесна. Изберете PVC дограма Aluplast от ПРОБИЛД и подарете на дома си топлина, шумоизолация, енергийна ефективност, сигурност и естетика.

Прозоречни системи Aluplast – правилният избор за Вашия дом.