Комарници – ефективна защита за Вашия дом срещу насекомите

Едва ли има човек, на когото да не му се е случвало да бъде разбуден от сладък сън от неприятното, досадно жужене на насекоми? Всеки знае какво следва – светване на лампа, търсене на ужасния натрапник. Ситуация, която би развалила настроението и на най-спокойния човек. Всичко това не би Ви се случило с една малка, но много ефективна инвестиция в комарници.

комарници

Тези аксесоари са доказано ефикасни срещу комари, мухи, молци, оси и други любопитни насекоми, които са решили да се заселят в дома Ви. Те не само спират летящите и пълзящи насекоми, но Ви позволяват да проветрявате и да се наслаждавате на свеж приток на въздух през горещите месеци.

Основното преимущество на висококачествените комарници е фактът, че имате безкрайно голям избор какъв вид да бъдат. Възможностите са много и това Ви дава необходимата гъвкавост, ако Вашите прозорци и врати са нестандартни.

Комарници за всеки вкус

Статичните комарници са най-простият вариант, но тук нямате опцията да отваряте мрежата.

Потребителите предпочитат отваряеми мрежи срещу насекоми – те са идеални за прозорци, за балконски врати, които използвате често. В допълнение може да изберете такива с напрегнати панти, които затварят мрежата след Вас и с тях не се притеснявате, че ще се разсеете и ще забравите да затворите комарника.

Съществуват и плъзгащи се комарници, които позволяват монтаж на плъзгащи се системи, двойни балконски врати и други. Подходящи са за малки пространства, защото не заемат място.

Ролетните и плисе комарници са все по-търсени. Те могат да се монтират на големи прозорци и се прибират компактно. Ролетните комарници се вдигат и спускат с едно движение и можете да ги приберете през студените месеци, за да не събират прах. Имайте предвид, че разнообразието от цветове Ви позволява да съчетаете нюансите на дограмата с комарника без проблем. Комарниците са лесно и нискобюджетно решение, което завинаги ще Ви отърве от досадните насекоми.