5 причини да изберете ПВЦ дограма REHAU

В ПРОБИЛД държим на високото качество. Един от нашите предпочитани доставчици на PVC системи е REHAU. Компанията е световноизвестна със своето превъзходно качество на продуктите и отлично обслужване на клиентите. Работейки с REHAU, ние можем да предоставим тези предимства и на Вас, нашите клиенти.

Ето 5 причини, поради които да се изберете PVC дограма REHAU:

дограма Rehau

1. ОТЛИЧНИ НИВА НА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

Благодарение на своята многокамерна конструкция, PVC дограма Rehau осигурява отлични нива на енергийна ефективност, което гарантира, че отговаря на стандартите и изискванията за намаляване на въглеродния отпечатък (общото количество емисии парникови газове).

2. ПРЕВЪЗХОДНИ СТАНДАРТИ ЗА СИГУРНОСТ

Прозорците на REHAU осигуряват висока защита на имота Ви от влизане с взлом. Преминали са през редица строги тестове, за да се гарантира, че тяхната сигурност е на най-високо ниво.

3. ИЗБОР НА СТИЛОВЕ НА ПРОЗОРЦИТЕ

В ПРОБИЛД използваме PVC дограма REHAU за производството на различни видове прозорци. Какъвто и да е типът на имота Ви, ние със сигурност ще открием идеалния дизайн за Вас. Произвеждаме и доставяме прозорци REHAU с крило, вертикални плъзгачи, реверсивни прозорци и прозорци с възможност за накланяне и завъртане.

4. ДИЗАЙН, ПРОЕКТИРАН ЗА ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ

Прозорците REHAU често се посочват от монтажниците като любими за монтаж. Това не бива да ни изненадва, тъй като компанията е преминала през години на изследвания и разработки, за да създаде прозорци, които са едновременно висококачествени и лесни за монтаж.

5. ОТЛИЧНА ШУМОИЗОЛАЦИЯ

Двойното остъкляване е добре известно със способността си да намалява нивата на външния шум, а новите прозорци, произведени от профили REHAU, могат да помогнат за намаляване на нивата на шума в дома Ви дори наполовина.

Производството на качествени продукти е наша мисия. Затова разчитаме единствено на първокласни материали от водещи и доказани производители. Ако искате да получите индивидуална консултация – нашите отлично обучени специалисти с дългогодишен опит в производството, монтажа и търговията ще се радват да Ви помогнат.