5 причини да сложите комарници на прозорците си

Може би вече знаете, че комарниците отдавна не са това, което бяха преди десетилетия и че предложенията на пазара освен по-ефективни, са станали и далеч по-естетически издържани.

Споделяме Ви няколко добри причини, заради които си струва да сложите комарници в дома си.

Ефективна защита срещу насекоми

Благодарение на тях можете да ограничите достъпа на неприятни насекоми като комари, мухи, оси и различни други буболечки, които със сигурност биха водили по-добър живот в природата, спестявайки Ви не само ухапвания, но и заразяване с различни вируси, на които може да са преносител.

комарници

Комарниците пасват идеално на интериора

Алуминиевите профили на комарниците, които ПРОБИЛД предлага, могат да бъдат изработени във всички цветове по RAL (немска система за описание и избор на цветове) или имитиращи дърво решения – тъмен или златен дъб, орех и още.

Вече можете да съчетавате безпроблемно цветовете с тези на Вашия интериор и да експериментирате на воля.

Предпазват не само от насекоми

Нашите комарници с панти са идеален вариант за защита освен от досадни насекоми, и от любопитните пориви на малки деца или домашни любимци, твърдо решени да изследват света навън. Така естествената бариера, която комарникът образува, Ви дава повече спокойствие в ежедневието.

Нестандартни размери

ПРОБИЛД може да изработи комарници освен в различни цветове на профилите, така и в различни размери. Не се притеснявайте, дори прозорците Ви да са с по-нестандартни размери, ние ще се погрижим комарниците да паснат идеално без компромис в качеството.

Лесни за поддръжка и почистване

Независимо дали изберете ролетни комарници или такива с панти, те са функционално решение с дълъг експлоатационен период, което Ви позволява лесно сваляне и почистване. Изключително леки и надеждни, те са перфектният избор за всеки дом.

Свържете се с ПРОБИЛД и поръчайте новите си комарници с гарантирано съотношение между цена и качество в най-кратък срок.