PVC дограма REHAU – функционално и стилно решение за дома

Изборът на правилната PVC дограма за дома се обуславя от много фактори, което не го прави никак лесен за масовия потребител.

Нашият съвет е да изберете система от доказана марка производител с перфектно съотношение между качество и цена. И ако този баланс Ви се струва труден за постигане, даваме Ви малък жокер.

PVC дограма REHAU

PVC дограма REHAU – надеждният избор

Немският бранд REHAU – световен лидер в производството на PVC профили, покрива всички стандарти на качество, които от ПРОБИЛД търсим.

Ние вярваме напълно в максимата „Моят дом е моята крепост“ и поради тази причина избираме да предоставяме на нашите клиенти работещи и същевременно красиви решения за техните домове.

Избирайки PVC дограма REHAU за дома си, си осигурявате високотехнологично решение, което не позволява ненужна загуба на енергия и внася повече светлина и комфорт в дома.

Всички тези практични функции вървят ръка за ръка с изчистен и модерен дизайн, за който не важат никакви правила и ограничения – вие избирате формата, която подхожда най-много на индивидуалните Ви предпочитания за стил и уют.

Системите на REHAU са онзи щрих, от който всяко помещение се нуждае, за да се нарече завършено. И то какъв завършек само!

Дълъг живот на експлоатация, отлична термоизолация и естетически издържан външен вид – доверете се на REHAU и над 70-годишния опит на компанията в предоставяне на съвременни практични решения за дома.

Компания, която предлага не само качествен и иновативен продукт на пазара, но и съобразява дейността си с опазването на околната среда. Устойчивостта е тема, която брандът засяга изключително в цялостното си развитие.

Все пак говорим за дългосрочно решение, което определя до голяма степен комфорта в дома ни.

И не на последно място REHAU е носител на наградата на ICERTIAS „Най-добро съотношение цена/качество на българския пазар“ в категория „Прозоречни системи“ за 2021/2022 г., което заслужено засилва доверието на потребителите.

Свържете се с нас за своята нова PVC дограма REHAU. Изберете качеството!